Uutiset

Sivu 1 / 4  > >>

Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Revel M106 jalustakaiutin on niittänyt mainetta maailmalla ja nyt tämä on huomioitu myös suomessa Hifimaailma-lehden testivoitolla. "Eri äänialueet ovat hyvin taspainossa. Yleisvaikultelma on hillitty ja rauhallinen, bassot ovat mehevät." kuvailee Hifimaailma kaiutinta yhteenvedossaan.
Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Mareksound on ensimmäisenä Suomessa asentanut upean JBL Synthesis Atlas-kotiteatterin demohuoneeseen Helsingissä. Lisätietoja: www.mareks.fi / info@mareks.fi / puh: 010-3213220.
Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Uusi upea Tannoy Mercury 7-sarja on saapunut.
 
Nov 27, 2014

Uudet edustukset


Sonus Import Oy on marraskuun 2014 alusta lähtien Revel-kaiuttimien ja Mark Levinson-elektroniikan maahantuoja Suomessa. Harman Luxury tuoteperheeseen kuuluvat kaiuttimet ja vahvistimet edustavat alansa huippuosaamista.

Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe

Revelin  Ultima2 ja Performa3  mallistoon kuuluu kattava valikoima lattiakaiuttimia, jalustakaiuttimia, keskikaiuttimia ja subwoofereita.  Architectural mallistosta löytyy erittäin laaja skaala markkinoiden parhaita uppokaiuttimia kiinteisiin asennuksiin. Revelin pitkäjänteisen kehitystyön tavoitteena on päästää kaiutin markkinoille vasta kun se on hintaluokkansa paras.

Mark Levinsonin elektroniikkaa pidetään maailmalla referenssinä. Valikoimaan kuuluu ehdotonta high-endiä edustavat stereovahvistimet, päätevahvistimet sekä esivahvistimet.  Tuotteiden  komponentit on rakennettu ilman kompromisseja ja viimeistelyyn valitut materiaalit huokuvat ylellisyyttä.

Revel jälleenmyyjät Suomessa: Hifimesta, Mareksound ja Soundfactor

Mark Levinson jälleenmyyjä Suomessa: Mareksound

  Seuraava sivu: Tuotteet