Uutiset

Sivu 1 / 4  > >>

Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Revel M106 jalustakaiutin on niittänyt mainetta maailmalla ja nyt tämä on huomioitu myös suomessa Hifimaailma-lehden testivoitolla. "Eri äänialueet ovat hyvin taspainossa. Yleisvaikultelma on hillitty ja rauhallinen, bassot ovat mehevät." kuvailee Hifimaailma kaiutinta yhteenvedossaan.
Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Mareksound on ensimmäisenä Suomessa asentanut upean JBL Synthesis Atlas-kotiteatterin demohuoneeseen Helsingissä. Lisätietoja: www.mareks.fi / info@mareks.fi / puh: 010-3213220.
Kategoria: Tuotteet
Kirjoittaja: loobe
Uusi upea Tannoy Mercury 7-sarja on saapunut.
 

Revel

Revel on yhdysvaltalainen 1996 perustettu kaiutinvalmistaja. Revel on osa Harman-konsernia joka on yksi maailman suurimpia toimijoita alalla. Jokainen Revelin valmistama kaiutin on tuhansien tuntien työn tulos. Resurssit ja testaustilat ovat ainutlaatuisia ja vastaavia ei muualta maailmasta löydy. Revel asettaa standardit korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja lopputulos on todettava itse, kuuntelemalla.

Concerta, Performa3 ja Ultima2- sarjoista löytyy kattava valikoima huippulaadukkaita hifikaiuttimia ja subwoofereita.

Architectural-sarja on suunniteltu sisustuksen ehdoilla ilman kompromisseja. Rakenteisiin upotettavat kauttimet ovat huomaamattomia mutta äänenlaadultaan Revel huippulaatua.

 

www.revelspeakers.com

Edellinen sivu: Mark Levinson  Seuraava sivu: Tannoy